investitii constructii noi Timisoara, anunturi vanzare cumparare apartamente zone rezidentiale noi Timisoara

Oportunitate investitii constructii noi Timisoara, agentie imobiliara Casa Pitas Timisoara consultant imobiliar pe piata imobiliara Timisoara si intermedieri cumparare apartamente in constructii noi zone rezidentiale Timisoara

Investitii imobiliare apartamente in constructii noi Timisoara si consultanta imobiliara, agentie imobiliara Casa Pitas Timisoara

Arata WTags / Ascunde WTags

Anunturi constructii noi Timisoara

Anunturi vanzare constructii noi Timisoara, imobile constructie noua Timis

anunturi vanzare constructii noi Timisoara

                    In momentul de fata majoritatea oamenilor prefera un apartament in una din noile constructii existente in Timisoara. Avantajele sunt numeroase, iar confortul si design-ul, atat interior cat si exterior, sunt incomparabile cu cele din blocurile vechi. Agentia noastra imobiliara, Casa Pitas, se ocupa cu tranzactii in constructii noi din Timisoara, clientul fiind intotdeauna multumit.
          Datorita pozitiei sale geografice, Timnisoara, a fost si este in prezent mai "aproape" de Vest ca orice alt oras mare al tarii noastre. Iar odata cu aderarea Romaniei la Uniunea Europeana din inanuarie 2007, acest fapt s-a amplificat. Colaborarile cu investitorii occidentali sunt din ce in ce mai stranse, iar ritmul cu care se aloca fonduri este unul alert. Din acest motiv, daca doriti sa "intrati" pe piata imobiliara trebuie sa aveti alaturi de dumneavoastra o agentie puternica, a caror angajati sa aibe o experienta vasta. Agentia imobiliara Casa Pitas se potriveste perfect acestui profil, iar succesul dumneavoastra alaturi de noi este in acest fel asigurat.
           Desi in momentul de fata piata imobiliara din Timisoara este in constinua dezvoltare, oferta existenta nu satisface inca cererea, am putea spune chiar ca cererea este cu mult mai mare decat oferta. In concluzie afacerile in acest segment de piata sunt de viitor.
           Avantajele pe care o constructie noua le ofera sunt foarte multe la numar, printre acestea insa putem enumera:

  • arhitectura moderna
  • confortul si siguranta sporita
  • flexibilitatea design-ului interior
  • finisajele de cea mai buna calitate

          Va mentionam ca o zona rezidentiala inseamna mult mai mult decat un simplu cartier de locuinte. In primul rand aici se pot gasi atat blocuri cat si vile, ambele fiind constructii noi. Acestea reprezinta segmentul "de lux" de pe piata imobiliara, dar asta nu inseamna ca si pretul este direct proportional. Mai ales daca cunoasteti momentul oportun in care sa va achizitionati un astfe de imobil. Acest lucru o sa vi-l explice angajatii nostrii si in acest fel veti reusi sa va cumparati un apartament sau o vila intr-un astfel de cartier rezidential, cu mult sub pretul la care va asteptati.

        Piata imobiliara din Timisoara are mare nevoie de constructii noi, de aceea noi va invitam sa colaborati cu firma noastra luand in calcul totodata posibilitatea inestiri intr-un astfel de segment.